info@harvesting.rs
+381 60 494 35 03
yt fb ig


O HARVEST™-u

Ko smo mi?

Mi smo porodična firma iz Kragujevca specijalizovana za proizvodnju sakupljača - uređaja koja omogućavaju jednostavniju, bržu i jeftiniju berbu voća. Ono što nas razlikuje od konkurencije je praktičnost i kompaktnost proizvoda, kao i jednostavnost njihovog korišćenja. Ponosni smo što se naši proizvodi mogu naći širom Srbije, ali i u BiH, Makedoniji, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj. Voćari nam dodeljuju izuzetna priznanja tri godine zaredom jer opravdavamo njihovo poverenje.

U bliskoj saradnji sa istraživačima i našim kupcima, dizajniramo proizvode koji pružaju najviše standarde funckionalnosti, izdržljivosti i trajnosti.

Naš poslovni koncept je da inovacije budu pokretačka snaga kvaliteta i stručnosti, što bi zauzvrat trebalo da poveća profitabilnost proizvođača voća. To radimo proizvodnjom najboljih svetskih uređaja za berbu voća. Na taj način mi doprinosimo profitabilnosti naših kupaca time što im pojeftinjujemo proces berbe voća.


Misija

Omogućavamo voćarima da brže, lakše i profitabilnije oberu plodove uz pomoć naših kompaktnih i inovativnih rešenja koja se stalno menjaju.

Vizija

Više proizvođača voća koji su nakon berbe zadovoljni rezultatima i koji žele da uvećaju svoje zasade.


Inovacije i unapređenja

Zahvaljujući saradnji sa istraživačima i kupcima, neprekidno dobijamo predloge za poboljšanja koja možemo koristiti pri razvoju novih proizvoda. Naše metode ispitivanja i istraživanja uveravaju nas da su novi modeli bolji i sigurniji u svakom pogledu. Iz našeg sedišta u Kragujevcu, predviđamo lakšu i bržu berbu, dokazanu osmehom na licu i novcem u džepu.


Ponuda i potražnja

Kako je potražnja rasla, HARVEST™ je počeo da traži dobavljače i kooperante koji bi mogli da udovolje strogim zahtevima u pogledu kvaliteta i efikasnosti. To je dovelo do toga da se deo proizvodnje obavlja van sedišta u Kragujevcu. Vremenom je ovaj koncept prihvaćen, dok se istraživanje, razvoj i ispitivanje vrši u Kragujevcu.


Korisnički servis

Iskreno cenimo bliski kontakt sa našim kupcima. Uvek smo otvoreni za pomoć, savet i sugestiju koji se tiču našeg poslovanja, proizvoda i usluga.

Pitanja, sugestije i primedbe

Za sva pitanja, sugestije ili primedbe nam možete pisati na info@harvesting.rs ili nas možete pozvati na 060/494-35-03.